Nadya. Dikuasakan oleh Blogger.
RSS

Tinggal kan Jejak mu

Wak AG n FBI Yg 'spoting'

Hello semua!! ape kabor? aku harap korang yang baca entry aku kali ni sihat2 belakow hendoknya. ok disini aku nak share dengan korang semua pasal aku berjumpa A.K.A terserempak dengan Wak AG n FBI kat Airport Kota Bharu pada 21hb Jan.tujuan aku kesana untuk 'pick up' salah sorang sahabat baik aku yang fly dari Subang ke Kota Bharu.huhhuhuhu.Mak aih diorang ni tinggi macam galah A.K.A tiang Eletrik. aku mendonggak bila bercakap dengan mereka..aku ni plak plus tinggi so elok lah bila ber'picture' dengan mereka...Disini bukan lah aku nak mengembar gembur kan yang aku ni jumpa dengan diorang just nak share yang diorang ni memang otak best!! lama jugak aku lepak dengan diorang. yang aku terkilan tak sempat nak ber'pictures' dengan Fafau sebab dia terkejar2 kerana dia perlu men'check-in' kan diri so aku just sempat bersalam je dengan Fafau.Dengan usop Wilcha plak aku just sempat say 'hai' sebab dia busy membeli gelang (kalau tak silap lah).So dengan Wak AG n FBI jer yang sempat aku berborak n beramah mesra. owh yer kedatangan diorang ke Kota Bharu sebab ada program Hot FM Klate. so tu je lah yang aku nak share hahahahah.. kat bawah ni ada pic yang sempat aku snap dengan mereka.. 1st bergambar dengan FBI yang snap pic tu Wak AG.. 2nd plak dengan Wak AG yang snap pic tu FBI.. hahah.. B.B aku ni dah di sentuh oleh penyampai radio paling populor tau!! hahaaha!!! ok lah..chau dulu eh!! huhuhuhu.. take care Wassalam... bye!!

                                                              FBI yang terangat senggal

                                                        Wak yang Handsome!! ahaksss


Aku
Nadya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ulasan:

Shah Rizar berkata...

lama tol tak dgr radio skang ni.. huhu

Nadya Soya Chan berkata...

shah risar ye ker dah lama x dengar radio? habis awk dgr ape?

Budaks Comey

Pengunjung Bertuah