Nadya. Dikuasakan oleh Blogger.
RSS

Tinggal kan Jejak mu

1 nite wif Hanna

(18/11/11)Hmmmm..bersambung entry yang sebelum ni? Tak de yang bersambung senarnyer saje jer nak wat suspen entry yang lepas hehehe...malam ni tak pergi mana2 just stay at home wif Hanna n Haris, malam ni kiteorang dinner dengan roti ‘perencis’ bersama kaya jem, lepas makan kiteorang lepak sambil minum teh tarik kat dapur. Lepas tu aku masuk bilik dan terus baring2 kat katil lepas tu Hanna ketuk pintu bilik dan minta izin nak masuk. Hanna masuk bilik bersama sumtim tau but aku tak tau ape nama benda tu, Hanna dapat benda tu kat sekolah dia. Hanna gunting kecik2 dan lepas tu Hanna bagi kan separuh pada aku, masa tu aku tengah blur nak buat apa dengan benda2 tu semua, tetiba Hanna tanya aku ‘what r u thinking mok chek?’ aku terpinga2 dan dengan spontan aku menjawap ‘i miss my friend kat MY’ Hanna tanya lagi ‘who?’ aku jawap nama salah sorang kawan aku yang aku rindui. Lepas tu Hanna buat sumtim dengan benda2 tu atas katil. Aku agak terkejut bila melihat apa yang Hanna buat tu, tak sangka Hanna mampu buat aku tersenyum bila melihat hasil yang dibuatnya, dan 1 demi 1 Hanna buat dan tangan aku pantas mencapai nset untuk snap pic benda yang Hanna buat tu. Hanna sangat kreatif!! Hanna cakap ‘dont be sad mok chek sebab i’m here wif u ‘ aku terus peluk Hanna. Lepas tu kami posing bersama..hehehhe..tu je yang aku nak share pada malam ni..heheh!! owh yer kat bawah ni ada gambar Hanna yang tengah buat benda tu.. semoga korang enjoy yer dengan kisah pada kali ni!! Bye2 take care!! Hmmmm..kena sambung membaca!! Arghhh!!! Bosan!!!

                                                        Hanna tengah buat Sumtim tu!!

                                                              Hanna said 'Almost done!!'

                                                          Cantik tak? Miss her so much!!

                                                                  Hanna wif her art

Aku
Nadya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 ulasan:

Farah Kamarudin berkata...

wah2..hana sangat kiut..

Nadya Soya Chan berkata...

hana je yg kiut?? mak cik dia x kiut ke fara??? hahahaha

Budaks Comey

Pengunjung Bertuah